loading

Kami mangrupikeun pabrik profésional langkung ti 20 taun dina manufaktur sagala jinis peti plastik industri.

Budidaya tumuwuh kotak budidaya wadahna 1
Budidaya tumuwuh kotak budidaya wadahna 2
Budidaya tumuwuh kotak budidaya wadahna 3
Budidaya tumuwuh kotak budidaya wadahna 4
Budidaya tumuwuh kotak budidaya wadahna 5
Budidaya tumuwuh kotak budidaya wadahna 6
Budidaya tumuwuh kotak budidaya wadahna 7
Budidaya tumuwuh kotak budidaya wadahna 1
Budidaya tumuwuh kotak budidaya wadahna 2
Budidaya tumuwuh kotak budidaya wadahna 3
Budidaya tumuwuh kotak budidaya wadahna 4
Budidaya tumuwuh kotak budidaya wadahna 5
Budidaya tumuwuh kotak budidaya wadahna 6
Budidaya tumuwuh kotak budidaya wadahna 7

Budidaya tumuwuh kotak budidaya wadahna

Model: kotak budidaya Sayuran            

Ukuran: 1190 * 426 * 126mm          

Ketebalan: 3mm             

panel badag: 1166 * 426 * 126mm     

panel leutik: 156,43 * 129,67 * 3mm

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    Model kotak budidaya Sayuran

    Penjelasan Produkt

    Bahan PP lingkungan anyar, desain liang ventilasi sareng drainase, sareng desain hook kaamanan 

    500-sku
    Pilari Produk plastik? pasangan jeung pangalusna.
    seller009@joinplastic.com
    +86 131 4596 4435
    6 (2)
    Emma Zhang
    euweuh data
    Produk anu aya hubunganan
    euweuh data
    Spésialisasi dina sagala jinis kotak plastik, boneka, palet, peti palet, kotak coaming, bagian suntik plastik sareng ogé tiasa nyaluyukeun pikeun kabutuhan anjeun.
    Contak Tah
    Tambahkeun: No.85 Hengtang Jalan, Huaqiao Town, Kunshan, Jiangsu.


    Kontak person: Suna Su
    Telepon: +86 13405661729
    WhatsApp: +86 13405661729
    Hak Cipta © 2023 Gabung - lifisher.com | Peta situs
    detect