loading

Kita minangka pabrik profesional Swara 20 taun ing manufaktur kabeh jinis peti plastik industri.

Budidaya tuwuh kothak wadhah budidaya 1
Budidaya tuwuh kothak wadhah budidaya 2
Budidaya tuwuh kothak wadhah budidaya 3
Budidaya tuwuh kothak wadhah budidaya 4
Budidaya tuwuh kothak wadhah budidaya 5
Budidaya tuwuh kothak wadhah budidaya 6
Budidaya tuwuh kothak wadhah budidaya 7
Budidaya tuwuh kothak wadhah budidaya 1
Budidaya tuwuh kothak wadhah budidaya 2
Budidaya tuwuh kothak wadhah budidaya 3
Budidaya tuwuh kothak wadhah budidaya 4
Budidaya tuwuh kothak wadhah budidaya 5
Budidaya tuwuh kothak wadhah budidaya 6
Budidaya tuwuh kothak wadhah budidaya 7

Budidaya tuwuh kothak wadhah budidaya

Model: kothak budidaya sayuran            

Ukuran: 1190 * 426 * 126 mm          

Ketebalan: 3 mm             

Panel gedhe: 1166 * 426 * 126mm     

Panel cilik: 156.43*129.67*3mm

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Model kothak budidaya Sayuran

    Deskripsi Produk

    Bahan PP lingkungan anyar, desain bolongan ventilasi lan got, lan desain pancing safety 

    500-sku
    Nggolek produk plastik? partner karo sing paling apik.
    bakul009@joinplastic.com
    +86 131 4596 4435
    6 (2)
    Emma Zhang
    Ora ana data
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Spesialisasi ing kabeh jinis kothak plastik, boneka, palet, peti palet, kothak coaming, bagean injeksi plastik lan uga bisa ngatur kanggo kabutuhan sampeyan.
    Hubungi Kita
    Tambah: No.85 Hengtang Road, Huaqiao Town, Kunshan, Jiangsu.


    Kontak Person: Suna Su
    Telpon: +86 13405661729
    WhatsApp: +86 13405661729
    Hak Cipta © 2023 Gabung - lifisher.com | Sitemap
    detect