loading

Kami mangrupikeun pabrik profésional langkung ti 20 taun dina manufaktur sagala jinis peti plastik industri.

6423 Logistik Panén Bolong Pindah Peti Plastik Sayuran Seger Buah Lauk Keranjang Panyimpen Ventilasi Nestable Sareng Tumpuk 1
6423 Logistik Panén Bolong Pindah Peti Plastik Sayuran Seger Buah Lauk Keranjang Panyimpen Ventilasi Nestable Sareng Tumpuk 2
6423 Logistik Panén Bolong Pindah Peti Plastik Sayuran Seger Buah Lauk Keranjang Panyimpen Ventilasi Nestable Sareng Tumpuk 3
6423 Logistik Panén Bolong Pindah Peti Plastik Sayuran Seger Buah Lauk Keranjang Panyimpen Ventilasi Nestable Sareng Tumpuk 4
6423 Logistik Panén Bolong Pindah Peti Plastik Sayuran Seger Buah Lauk Keranjang Panyimpen Ventilasi Nestable Sareng Tumpuk 5
6423 Logistik Panén Bolong Pindah Peti Plastik Sayuran Seger Buah Lauk Keranjang Panyimpen Ventilasi Nestable Sareng Tumpuk 6
6423 Logistik Panén Bolong Pindah Peti Plastik Sayuran Seger Buah Lauk Keranjang Panyimpen Ventilasi Nestable Sareng Tumpuk 7
6423 Logistik Panén Bolong Pindah Peti Plastik Sayuran Seger Buah Lauk Keranjang Panyimpen Ventilasi Nestable Sareng Tumpuk 1
6423 Logistik Panén Bolong Pindah Peti Plastik Sayuran Seger Buah Lauk Keranjang Panyimpen Ventilasi Nestable Sareng Tumpuk 2
6423 Logistik Panén Bolong Pindah Peti Plastik Sayuran Seger Buah Lauk Keranjang Panyimpen Ventilasi Nestable Sareng Tumpuk 3
6423 Logistik Panén Bolong Pindah Peti Plastik Sayuran Seger Buah Lauk Keranjang Panyimpen Ventilasi Nestable Sareng Tumpuk 4
6423 Logistik Panén Bolong Pindah Peti Plastik Sayuran Seger Buah Lauk Keranjang Panyimpen Ventilasi Nestable Sareng Tumpuk 5
6423 Logistik Panén Bolong Pindah Peti Plastik Sayuran Seger Buah Lauk Keranjang Panyimpen Ventilasi Nestable Sareng Tumpuk 6
6423 Logistik Panén Bolong Pindah Peti Plastik Sayuran Seger Buah Lauk Keranjang Panyimpen Ventilasi Nestable Sareng Tumpuk 7

6423 Logistik Panén Bolong Pindah Peti Plastik Sayuran Seger Buah Lauk Keranjang Panyimpen Ventilasi Nestable Sareng Tumpuk

Bisa ditumpuk jeung nested, nyimpen spasi na non-slip

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    Modél 6423 Stackable & Karanjang Nestable 

    Penjelasan Produkt

    Hal ieu loba dipaké di supermarket, pakean, plastik, hardware, mesin, éléktronika, instrumen, kadaharan, produk akuatik, bungbuahan sarta sayuran, logistik jeung warehousing jeung industri lianna. Ieu bisa dipaké kalawan pallets sarta bisa mechanized pikeun transportasi, rationalizing sirkulasi, ngaronjatkeun efisiensi gawé, nyieun elehan produk merenah, tumpuk rapih, sarta gampang pikeun ngatur. Ieu mangrupa produk idéal pikeun sagala rupa industri pikeun ngajawab elehan jeung logistik gudang.

    500-sku
    Pilari Produk plastik? pasangan jeung pangalusna.
    seller009@joinplastic.com
    +86 131 4596 4435
    6 (2)
    Emma Zhang
    euweuh data
    Produk anu aya hubunganan
    euweuh data
    Spésialisasi dina sagala jinis kotak plastik, boneka, palet, peti palet, kotak coaming, bagian suntik plastik sareng ogé tiasa nyaluyukeun pikeun kabutuhan anjeun.
    Contak Tah
    Tambahkeun: No.85 Hengtang Jalan, Huaqiao Town, Kunshan, Jiangsu.


    Kontak person: Suna Su
    Telepon: +86 13405661729
    WhatsApp: +86 13405661729
    Hak Cipta © 2023 Gabung - lifisher.com | Peta situs
    detect