loading

Kita minangka pabrik profesional Swara 20 taun ing manufaktur kabeh jinis peti plastik industri.

6423 Logistik Panen Mesh Moving Crates Plastik Sayuran Segar Buah Ikan Ventilasi Keranjang Penyimpanan Nestable lan Stackable 1
6423 Logistik Panen Mesh Moving Crates Plastik Sayuran Segar Buah Ikan Ventilasi Keranjang Penyimpanan Nestable lan Stackable 2
6423 Logistik Panen Mesh Moving Crates Plastik Sayuran Segar Buah Ikan Ventilasi Keranjang Penyimpanan Nestable lan Stackable 3
6423 Logistik Panen Mesh Moving Crates Plastik Sayuran Segar Buah Ikan Ventilasi Keranjang Penyimpanan Nestable lan Stackable 4
6423 Logistik Panen Mesh Moving Crates Plastik Sayuran Segar Buah Ikan Ventilasi Keranjang Penyimpanan Nestable lan Stackable 5
6423 Logistik Panen Mesh Moving Crates Plastik Sayuran Segar Buah Ikan Ventilasi Keranjang Penyimpanan Nestable lan Stackable 6
6423 Logistik Panen Mesh Moving Crates Plastik Sayuran Segar Buah Ikan Ventilasi Keranjang Penyimpanan Nestable lan Stackable 7
6423 Logistik Panen Mesh Moving Crates Plastik Sayuran Segar Buah Ikan Ventilasi Keranjang Penyimpanan Nestable lan Stackable 1
6423 Logistik Panen Mesh Moving Crates Plastik Sayuran Segar Buah Ikan Ventilasi Keranjang Penyimpanan Nestable lan Stackable 2
6423 Logistik Panen Mesh Moving Crates Plastik Sayuran Segar Buah Ikan Ventilasi Keranjang Penyimpanan Nestable lan Stackable 3
6423 Logistik Panen Mesh Moving Crates Plastik Sayuran Segar Buah Ikan Ventilasi Keranjang Penyimpanan Nestable lan Stackable 4
6423 Logistik Panen Mesh Moving Crates Plastik Sayuran Segar Buah Ikan Ventilasi Keranjang Penyimpanan Nestable lan Stackable 5
6423 Logistik Panen Mesh Moving Crates Plastik Sayuran Segar Buah Ikan Ventilasi Keranjang Penyimpanan Nestable lan Stackable 6
6423 Logistik Panen Mesh Moving Crates Plastik Sayuran Segar Buah Ikan Ventilasi Keranjang Penyimpanan Nestable lan Stackable 7

6423 Logistik Panen Mesh Moving Crates Plastik Sayuran Segar Buah Ikan Ventilasi Keranjang Penyimpanan Nestable lan Stackable

Bisa ditumpuk lan nested, ngirit papan lan non-slip

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Model 6423 bisa ditumpuk & Basket Nestable 

    Deskripsi Produk

    Iki digunakake kanthi wiyar ing supermarket, sandhangan, plastik, hardware, mesin, elektronik, instrumen, panganan, produk akuatik, woh-wohan lan sayuran, logistik lan pergudangan lan industri liyane. Bisa digunakake karo pallets lan bisa mechanized kanggo transportasi, rationalizing circulation, Ngapikake efficiency karya, nggawe turnover produk trep, rapi dibandhingke, lan gampang kanggo ngatur. Iku produk becik kanggo macem-macem industri kanggo ngatasi turnover lan warehousing logistics.

    500-sku
    Nggolek produk plastik? partner karo sing paling apik.
    bakul009@joinplastic.com
    +86 131 4596 4435
    6 (2)
    Emma Zhang
    Ora ana data
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Spesialisasi ing kabeh jinis kothak plastik, boneka, palet, peti palet, kothak coaming, bagean injeksi plastik lan uga bisa ngatur kanggo kabutuhan sampeyan.
    Hubungi Kita
    Tambah: No.85 Hengtang Road, Huaqiao Town, Kunshan, Jiangsu.


    Kontak Person: Suna Su
    Telpon: +86 13405661729
    WhatsApp: +86 13405661729
    Hak Cipta © 2023 Gabung - lifisher.com | Sitemap
    detect