loading

Kami mangrupikeun pabrik profésional langkung ti 20 taun dina manufaktur sagala jinis peti plastik industri.

5325 High Quality Stackable Tote File Storage Box Digantelkeun Tutup Wadahna Plastik Pindah Kotak Panyimpenan 1
5325 High Quality Stackable Tote File Storage Box Digantelkeun Tutup Wadahna Plastik Pindah Kotak Panyimpenan 2
5325 High Quality Stackable Tote File Storage Box Digantelkeun Tutup Wadahna Plastik Pindah Kotak Panyimpenan 3
5325 High Quality Stackable Tote File Storage Box Digantelkeun Tutup Wadahna Plastik Pindah Kotak Panyimpenan 4
5325 High Quality Stackable Tote File Storage Box Digantelkeun Tutup Wadahna Plastik Pindah Kotak Panyimpenan 5
5325 High Quality Stackable Tote File Storage Box Digantelkeun Tutup Wadahna Plastik Pindah Kotak Panyimpenan 6
5325 High Quality Stackable Tote File Storage Box Digantelkeun Tutup Wadahna Plastik Pindah Kotak Panyimpenan 7
5325 High Quality Stackable Tote File Storage Box Digantelkeun Tutup Wadahna Plastik Pindah Kotak Panyimpenan 8
5325 High Quality Stackable Tote File Storage Box Digantelkeun Tutup Wadahna Plastik Pindah Kotak Panyimpenan 1
5325 High Quality Stackable Tote File Storage Box Digantelkeun Tutup Wadahna Plastik Pindah Kotak Panyimpenan 2
5325 High Quality Stackable Tote File Storage Box Digantelkeun Tutup Wadahna Plastik Pindah Kotak Panyimpenan 3
5325 High Quality Stackable Tote File Storage Box Digantelkeun Tutup Wadahna Plastik Pindah Kotak Panyimpenan 4
5325 High Quality Stackable Tote File Storage Box Digantelkeun Tutup Wadahna Plastik Pindah Kotak Panyimpenan 5
5325 High Quality Stackable Tote File Storage Box Digantelkeun Tutup Wadahna Plastik Pindah Kotak Panyimpenan 6
5325 High Quality Stackable Tote File Storage Box Digantelkeun Tutup Wadahna Plastik Pindah Kotak Panyimpenan 7
5325 High Quality Stackable Tote File Storage Box Digantelkeun Tutup Wadahna Plastik Pindah Kotak Panyimpenan 8

5325 High Quality Stackable Tote File Storage Box Digantelkeun Tutup Wadahna Plastik Pindah Kotak Panyimpenan

Bisa ditumpuk jeung nested, nyimpen spasi na non-slip

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    Model 5325 Stackable & Kotak Nestable

    Penjelasan Produkt

     Samu & Nestable Box gaduh desain anu lumayan sareng kualitas anu saé, sareng cocog pikeun transportasi, distribusi, neundeun, sirkulasi sareng pamrosésan dina logistik pabrik, tiasa dicocogkeun sareng rupa-rupa wadah logistik sareng tempat kerja, sareng dianggo dina sagala rupa kaayaan sapertos gudang sareng situs produksi. , greatly nyimpen gudang nalika kotak kosong.

    Kiwari, nalika manajemén logistik beuki dihargaan ku seuseueurna perusahaan, éta tiasa ngabantosan ngalengkepan manajemén wadah logistik universal sareng terpadu. Aranjeunna kedah-kudu pikeun manajemén logistik modern pikeun perusahaan produksi sareng sirkulasi.

    500-sku
    Pilari Produk plastik? pasangan jeung pangalusna.
    seller009@joinplastic.com
    +86 131 4596 4435
    6 (2)
    Emma Zhang
    euweuh data
    Produk anu aya hubunganan
    euweuh data
    Spésialisasi dina sagala jinis kotak plastik, boneka, palet, peti palet, kotak coaming, bagian suntik plastik sareng ogé tiasa nyaluyukeun pikeun kabutuhan anjeun.
    Contak Tah
    Tambahkeun: No.85 Hengtang Jalan, Huaqiao Town, Kunshan, Jiangsu.


    Kontak person: Suna Su
    Telepon: +86 13405661729
    WhatsApp: +86 13405661729
    Hak Cipta © 2023 Gabung - lifisher.com | Peta situs
    detect