loading

Kami mangrupikeun pabrik profésional langkung ti 20 taun dina manufaktur sagala jinis peti plastik industri.

6431Kualitas luhur logistik tilepan peti kotak buah collapsible peti plastik sayur 1
6431Kualitas luhur logistik tilepan peti kotak buah collapsible peti plastik sayur 2
6431Kualitas luhur logistik tilepan peti kotak buah collapsible peti plastik sayur 3
6431Kualitas luhur logistik tilepan peti kotak buah collapsible peti plastik sayur 4
6431Kualitas luhur logistik tilepan peti kotak buah collapsible peti plastik sayur 5
6431Kualitas luhur logistik tilepan peti kotak buah collapsible peti plastik sayur 6
6431Kualitas luhur logistik tilepan peti kotak buah collapsible peti plastik sayur 7
6431Kualitas luhur logistik tilepan peti kotak buah collapsible peti plastik sayur 8
6431Kualitas luhur logistik tilepan peti kotak buah collapsible peti plastik sayur 1
6431Kualitas luhur logistik tilepan peti kotak buah collapsible peti plastik sayur 2
6431Kualitas luhur logistik tilepan peti kotak buah collapsible peti plastik sayur 3
6431Kualitas luhur logistik tilepan peti kotak buah collapsible peti plastik sayur 4
6431Kualitas luhur logistik tilepan peti kotak buah collapsible peti plastik sayur 5
6431Kualitas luhur logistik tilepan peti kotak buah collapsible peti plastik sayur 6
6431Kualitas luhur logistik tilepan peti kotak buah collapsible peti plastik sayur 7
6431Kualitas luhur logistik tilepan peti kotak buah collapsible peti plastik sayur 8

6431Kualitas luhur logistik tilepan peti kotak buah collapsible peti plastik sayur

Beurat hampang, tapak suku leutik, gampang dilipat

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    Model 6431 buah & sayur  peti 

    Penjelasan Produkt

    Dijieunna tina plastik, éta leuwih praktis, merenah, gancang jeung affordable. Mibanda desain liang gantung layar netes, nu merenah pikeun neundeun jeung gampang nyandak. Lapisan luhur boga fungsi nyaring cai, sarta lapisan handap boga fungsi ngumpulkeun cai, ku kituna cai teu ngalir kana countertop jeung ngajaga countertop beresih. Dijieunna tina résin PP kualitas luhur sareng gaduh rasa anu mulus.

    500-sku
    Pilari Produk plastik? pasangan jeung pangalusna.
    seller009@joinplastic.com
    +86 131 4596 4435
    6 (2)
    Emma Zhang
    euweuh data
    Produk anu aya hubunganan
    euweuh data
    Spésialisasi dina sagala jinis kotak plastik, boneka, palet, peti palet, kotak coaming, bagian suntik plastik sareng ogé tiasa nyaluyukeun pikeun kabutuhan anjeun.
    Contak Tah
    Tambahkeun: No.85 Hengtang Jalan, Huaqiao Town, Kunshan, Jiangsu.


    Kontak person: Suna Su
    Telepon: +86 13405661729
    WhatsApp: +86 13405661729
    Hak Cipta © 2023 Gabung - lifisher.com | Peta situs
    detect