loading

Kami mangrupikeun pabrik profésional langkung ti 20 taun dina manufaktur sagala jinis peti plastik industri.

6428 Wadahna lipat plastik, kotak peti tiasa dilipat sareng tilepan pikeun neundeun sareng mindahkeun 1
6428 Wadahna lipat plastik, kotak peti tiasa dilipat sareng tilepan pikeun neundeun sareng mindahkeun 2
6428 Wadahna lipat plastik, kotak peti tiasa dilipat sareng tilepan pikeun neundeun sareng mindahkeun 3
6428 Wadahna lipat plastik, kotak peti tiasa dilipat sareng tilepan pikeun neundeun sareng mindahkeun 4
6428 Wadahna lipat plastik, kotak peti tiasa dilipat sareng tilepan pikeun neundeun sareng mindahkeun 5
6428 Wadahna lipat plastik, kotak peti tiasa dilipat sareng tilepan pikeun neundeun sareng mindahkeun 1
6428 Wadahna lipat plastik, kotak peti tiasa dilipat sareng tilepan pikeun neundeun sareng mindahkeun 2
6428 Wadahna lipat plastik, kotak peti tiasa dilipat sareng tilepan pikeun neundeun sareng mindahkeun 3
6428 Wadahna lipat plastik, kotak peti tiasa dilipat sareng tilepan pikeun neundeun sareng mindahkeun 4
6428 Wadahna lipat plastik, kotak peti tiasa dilipat sareng tilepan pikeun neundeun sareng mindahkeun 5

6428 Wadahna lipat plastik, kotak peti tiasa dilipat sareng tilepan pikeun neundeun sareng mindahkeun

Model: 6428 tanpa tutup               

Ukuran éksternal: 600 * 400 * 280mm

Ukuran internal: 555 * 356 * 257mm   

Beurat: 2,52 kg             

narilep Jangkungna: 75mm             

Bahan: PP/PE

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    Model 6428 tanpa tutup

    Penjelasan Produkt

    Kotak tilepan plastik didamel tina pe sareng PP kalayan kakuatan dampak anu luhur, beurat hampang sareng umur panjang. Volume sanggeus tilepan téh ngan 1/5 nepi ka 1/3 nu lamun geus nyetél, sarta mibanda kaunggulan beurat hampang, kirang tapak suku, kombinasi merenah jeung saterusna.

    500-sku
    Pilari Produk plastik? pasangan jeung pangalusna.
    seller009@joinplastic.com
    +86 131 4596 4435
    6 (2)
    Emma Zhang
    euweuh data
    Produk anu aya hubunganan
    euweuh data
    Spésialisasi dina sagala jinis kotak plastik, boneka, palet, peti palet, kotak coaming, bagian suntik plastik sareng ogé tiasa nyaluyukeun pikeun kabutuhan anjeun.
    Contak Tah
    Tambahkeun: No.85 Hengtang Jalan, Huaqiao Town, Kunshan, Jiangsu.


    Kontak person: Suna Su
    Telepon: +86 13405661729
    WhatsApp: +86 13405661729
    Hak Cipta © 2023 Gabung - lifisher.com | Peta situs
    detect