loading

Kita minangka pabrik profesional Swara 20 taun ing manufaktur kabeh jinis peti plastik industri.

6428 Wadah plastik sing bisa dilipat, Kothak peti sing bisa dilipat lan dilipat kanggo panyimpenan lan obah 1
6428 Wadah plastik sing bisa dilipat, Kothak peti sing bisa dilipat lan dilipat kanggo panyimpenan lan obah 2
6428 Wadah plastik sing bisa dilipat, Kothak peti sing bisa dilipat lan dilipat kanggo panyimpenan lan obah 3
6428 Wadah plastik sing bisa dilipat, Kothak peti sing bisa dilipat lan dilipat kanggo panyimpenan lan obah 4
6428 Wadah plastik sing bisa dilipat, Kothak peti sing bisa dilipat lan dilipat kanggo panyimpenan lan obah 5
6428 Wadah plastik sing bisa dilipat, Kothak peti sing bisa dilipat lan dilipat kanggo panyimpenan lan obah 1
6428 Wadah plastik sing bisa dilipat, Kothak peti sing bisa dilipat lan dilipat kanggo panyimpenan lan obah 2
6428 Wadah plastik sing bisa dilipat, Kothak peti sing bisa dilipat lan dilipat kanggo panyimpenan lan obah 3
6428 Wadah plastik sing bisa dilipat, Kothak peti sing bisa dilipat lan dilipat kanggo panyimpenan lan obah 4
6428 Wadah plastik sing bisa dilipat, Kothak peti sing bisa dilipat lan dilipat kanggo panyimpenan lan obah 5

6428 Wadah plastik sing bisa dilipat, Kothak peti sing bisa dilipat lan dilipat kanggo panyimpenan lan obah

Model: 6428 tanpa tutup               

Ukuran njaba: 600 * 400 * 280 mm

Ukuran Internal: 555 * 356 * 257 mm   

Bobot: 2,52 kg             

Dhuwur lempitan: 75mm             

Bahan: PP/PE

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Model 6428 tanpa tutup

    Deskripsi Produk

    Kothak lipat plastik digawe saka PE lan PP kanthi kekuatan impact dhuwur, bobot entheng lan umur dawa. Volume sawise lempitan mung 1/5 nganti 1/3 nalika disetel, lan nduweni kaluwihan bobot entheng, kurang tilas, kombinasi sing trep lan liya-liyane.

    500-sku
    Nggolek produk plastik? partner karo sing paling apik.
    bakul009@joinplastic.com
    +86 131 4596 4435
    6 (2)
    Emma Zhang
    Ora ana data
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Spesialisasi ing kabeh jinis kothak plastik, boneka, palet, peti palet, kothak coaming, bagean injeksi plastik lan uga bisa ngatur kanggo kabutuhan sampeyan.
    Hubungi Kita
    Tambah: No.85 Hengtang Road, Huaqiao Town, Kunshan, Jiangsu.


    Kontak Person: Suna Su
    Telpon: +86 13405661729
    WhatsApp: +86 13405661729
    Hak Cipta © 2023 Gabung - lifisher.com | Sitemap
    detect