loading

Kita minangka pabrik profesional Swara 20 taun ing manufaktur kabeh jinis peti plastik industri.

Kothak peti lipat logistik berkualitas tinggi, peti plastik sayuran sing bisa dilipat 6424 1
Kothak peti lipat logistik berkualitas tinggi, peti plastik sayuran sing bisa dilipat 6424 2
Kothak peti lipat logistik berkualitas tinggi, peti plastik sayuran sing bisa dilipat 6424 3
Kothak peti lipat logistik berkualitas tinggi, peti plastik sayuran sing bisa dilipat 6424 4
Kothak peti lipat logistik berkualitas tinggi, peti plastik sayuran sing bisa dilipat 6424 5
Kothak peti lipat logistik berkualitas tinggi, peti plastik sayuran sing bisa dilipat 6424 6
Kothak peti lipat logistik berkualitas tinggi, peti plastik sayuran sing bisa dilipat 6424 7
Kothak peti lipat logistik berkualitas tinggi, peti plastik sayuran sing bisa dilipat 6424 1
Kothak peti lipat logistik berkualitas tinggi, peti plastik sayuran sing bisa dilipat 6424 2
Kothak peti lipat logistik berkualitas tinggi, peti plastik sayuran sing bisa dilipat 6424 3
Kothak peti lipat logistik berkualitas tinggi, peti plastik sayuran sing bisa dilipat 6424 4
Kothak peti lipat logistik berkualitas tinggi, peti plastik sayuran sing bisa dilipat 6424 5
Kothak peti lipat logistik berkualitas tinggi, peti plastik sayuran sing bisa dilipat 6424 6
Kothak peti lipat logistik berkualitas tinggi, peti plastik sayuran sing bisa dilipat 6424 7

Kothak peti lipat logistik berkualitas tinggi, peti plastik sayuran sing bisa dilipat 6424

Bobot entheng, tapak cilik, gampang dilipat

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Model 6424 woh & sayuran  peti

    Deskripsi Produk

    Digawe saka plastik, luwih praktis, trep, cepet lan terjangkau. Nduwe desain bolongan gantung layar netes, sing trep kanggo panyimpenan lan gampang digawa. Lapisan ndhuwur nduweni fungsi nyaring banyu, lan lapisan ngisor nduweni fungsi ngumpulake banyu, supaya banyu ora mili menyang meja lan njaga meja supaya resik. Iki digawe saka resin PP berkualitas tinggi lan nduweni rasa alus.

    500-sku
    Nggolek produk plastik? partner karo sing paling apik.
    bakul009@joinplastic.com
    +86 131 4596 4435
    6 (2)
    Emma Zhang
    Ora ana data
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Spesialisasi ing kabeh jinis kothak plastik, boneka, palet, peti palet, kothak coaming, bagean injeksi plastik lan uga bisa ngatur kanggo kabutuhan sampeyan.
    Hubungi Kita
    Tambah: No.85 Hengtang Road, Huaqiao Town, Kunshan, Jiangsu.


    Kontak Person: Suna Su
    Telpon: +86 13405661729
    WhatsApp: +86 13405661729
    Hak Cipta © 2023 Gabung - lifisher.com | Sitemap
    detect