loading

Kita minangka pabrik profesional Swara 20 taun ing manufaktur kabeh jinis peti plastik industri.

Kothak peti lipat logistik berkualitas tinggi, peti plastik sayuran sing bisa dilipat 6420 1
Kothak peti lipat logistik berkualitas tinggi, peti plastik sayuran sing bisa dilipat 6420 2
Kothak peti lipat logistik berkualitas tinggi, peti plastik sayuran sing bisa dilipat 6420 3
Kothak peti lipat logistik berkualitas tinggi, peti plastik sayuran sing bisa dilipat 6420 4
Kothak peti lipat logistik berkualitas tinggi, peti plastik sayuran sing bisa dilipat 6420 5
Kothak peti lipat logistik berkualitas tinggi, peti plastik sayuran sing bisa dilipat 6420 6
Kothak peti lipat logistik berkualitas tinggi, peti plastik sayuran sing bisa dilipat 6420 7
Kothak peti lipat logistik berkualitas tinggi, peti plastik sayuran sing bisa dilipat 6420 1
Kothak peti lipat logistik berkualitas tinggi, peti plastik sayuran sing bisa dilipat 6420 2
Kothak peti lipat logistik berkualitas tinggi, peti plastik sayuran sing bisa dilipat 6420 3
Kothak peti lipat logistik berkualitas tinggi, peti plastik sayuran sing bisa dilipat 6420 4
Kothak peti lipat logistik berkualitas tinggi, peti plastik sayuran sing bisa dilipat 6420 5
Kothak peti lipat logistik berkualitas tinggi, peti plastik sayuran sing bisa dilipat 6420 6
Kothak peti lipat logistik berkualitas tinggi, peti plastik sayuran sing bisa dilipat 6420 7

Kothak peti lipat logistik berkualitas tinggi, peti plastik sayuran sing bisa dilipat 6420

Bobot entheng, tapak cilik, gampang dilipat

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Model 6420 woh & tutup Crateith sayuran 

    Deskripsi Produk

     Bisa ditumpuk & Nestable Box nduweni desain sing cukup lan kualitas apik, lan cocok kanggo transportasi, distribusi, panyimpenan, sirkulasi lan pangolahan ing logistik pabrik, bisa dicocogake karo macem-macem wadhah logistik lan workstation, lan digunakake ing macem-macem kahanan kayata gudang lan situs produksi. , ngirit papan panyimpenan nalika kothak kosong.

    Saiki, nalika manajemen logistik tambah akeh regane dening mayoritas perusahaan, bisa mbantu ngrampungake manajemen logistik universal lan terpadu. Dheweke kudu duwe manajemen logistik modern kanggo perusahaan produksi lan sirkulasi.

    500-sku
    Nggolek produk plastik? partner karo sing paling apik.
    bakul009@joinplastic.com
    +86 131 4596 4435
    6 (2)
    Emma Zhang
    Ora ana data
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Spesialisasi ing kabeh jinis kothak plastik, boneka, palet, peti palet, kothak coaming, bagean injeksi plastik lan uga bisa ngatur kanggo kabutuhan sampeyan.
    Hubungi Kita
    Tambah: No.85 Hengtang Road, Huaqiao Town, Kunshan, Jiangsu.


    Kontak Person: Suna Su
    Telpon: +86 13405661729
    WhatsApp: +86 13405661729
    Hak Cipta © 2023 Gabung - lifisher.com | Sitemap
    detect