loading

Kita minangka pabrik profesional Swara 20 taun ing manufaktur kabeh jinis peti plastik industri.

Airport tray bagasi nangani bagasi tray kanggo sistem conveyor 1
Airport tray bagasi nangani bagasi tray kanggo sistem conveyor 2
Airport tray bagasi nangani bagasi tray kanggo sistem conveyor 3
Airport tray bagasi nangani bagasi tray kanggo sistem conveyor 4
Airport tray bagasi nangani bagasi tray kanggo sistem conveyor 5
Airport tray bagasi nangani bagasi tray kanggo sistem conveyor 6
Airport tray bagasi nangani bagasi tray kanggo sistem conveyor 1
Airport tray bagasi nangani bagasi tray kanggo sistem conveyor 2
Airport tray bagasi nangani bagasi tray kanggo sistem conveyor 3
Airport tray bagasi nangani bagasi tray kanggo sistem conveyor 4
Airport tray bagasi nangani bagasi tray kanggo sistem conveyor 5
Airport tray bagasi nangani bagasi tray kanggo sistem conveyor 6

Airport tray bagasi nangani bagasi tray kanggo sistem conveyor

Model: tray bandara                         

Ukuran eksternal: 850 * 515 * 210 mm 

Ukuran Internal: 730 * 420 * 200 mm    

Bobot: 2.46kg                 

Bahan: PP/PE

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Model tray bandara

    Deskripsi Produk

    Baki bandara plastik digawe saka bahan PP / PE kanggo kekuatan sing luwih kuat lan awet. Wis lumahing utama Gamelan, pelek bunder lan sudhut, gampang kanggo ngresiki. Tray sing populer digunakake ing panyimpenan bagasi bandara.

    500-sku
    Nggolek produk plastik? partner karo sing paling apik.
    bakul009@joinplastic.com
    +86 131 4596 4435
    6 (2)
    Emma Zhang
    Ora ana data
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Spesialisasi ing kabeh jinis kothak plastik, boneka, palet, peti palet, kothak coaming, bagean injeksi plastik lan uga bisa ngatur kanggo kabutuhan sampeyan.
    Hubungi Kita
    Tambah: No.85 Hengtang Road, Huaqiao Town, Kunshan, Jiangsu.


    Kontak Person: Suna Su
    Telpon: +86 13405661729
    WhatsApp: +86 13405661729
    Hak Cipta © 2023 Gabung - lifisher.com | Sitemap
    detect